KASTELIC BIKE, SKI & NAVTIKA

Servis deluje že od leta 1992, pod vodstvom Dejana kastelica, 1. Slovenskega državnega prvaka v gorskem kolesarjenju.

KDO SMO IN KAJ DELAMO

V začetku devetdesetih smo bili v Servisu Kastelic pionirji za servis specializiranih gorskih koles boljših znamk. Zavedamo se da je kolesarski servis zaradi vedno večje vsestranske uporabe koles zelo pomembna storitvena panoga, ki pa jo kot uslugo potrebuje že domala vsak prebivalec našega planeta.

Naš servis koles bo poskrbel za vaše gorsko kolo in cestno dirkalno kolo vseh svetovno priznanih znamk in vsa druga kolesa ne glede na znamko, starost in model kolesa.

Nudimo vam celotno storitev nege in popravila vaših koles. Nadomestne dele, ki jih potrebuje vaše kolo, prav tako poskrbimo mi. uporabljamo vrhunska orodja, naprave, maziva in čistila ter vgrajujemo samo kakovostne nadomestne dele.

“Preko dolgoletnih izkušenj na kolesarskih tekmovanjih, kjer sem sam kot aktivni kolesar reprezentant sodeloval in se jih udeleževali več let, sem v naš servis koles uspešno prenesel vse znanje in nudil pripravo ter usluge servisiranja koles številnim ekipam na največjih svetovnih tekmovanjih. Pridobil sem bogate izkušnje v popravilih vseh vrst koles, na področju priprave, servisa in nege koles.

Prav tako sem si določeno znanje pridobil na strokovnih izobraževanjih pri proizvajalcih koles in opreme. Vse tehnične novosti koles tako v našem servisu preučimo takoj in postanejo naš vsakdan v servisu koles.”

Dejan Kastelic, prvi Slovenski državni prvak v gorsko kolesraskem krosu